Wanrooy motor sport

Over Ons

Wanrooy MotorSport

Bent u opzoek naar een motor die past bij uw smaak en in een uitstekende conditie verkeert? Dan bent u hier aan het juiste adres!

P90134648_highRes

In de afgelopen 16 jaar is onze hobby uitgegroeid tot ons beroep. Sinds 2002 verrichten wij in onze werkplaats aan huis reparaties, schadeherstel en onderhoud. Wij hebben ons gespecialiseerd in BMW motoren en zijn daarom altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Naast de modellen van BMW hebben wij ook regelmatig andere merken in huis, dus houdt de website in de gate.

Onze motoren

WMS staat voor handel in gebruikte motoren en onderdelen. Wij hebben een voorkeur voor de motoren van BMW vanwege de uitstekende kwaliteit en klasse. De motoren die wij voor u repareren, herstellen wij zodanig dat deze gegarandeerd weer in originele staat terug komt, inclusief garantie.

Garantie en aflevering

De door u gekochte motor(en) worden na overleg aan huis gebracht door heel Nederland. Naast dit geven wij service en garantie. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en we zullen er dan ook alles aan doen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

wms_logo